2012-05-05 08:10:57• hírek • Szatmár.ro

Olimpia: egygólos győzelem, pedig mi lehetett volna...

A tabellán az első helyen álló Brassói Corona is nyert, így maradt az ötpontos különbség a két együttes között.

Az Olimpia folyamatosan támadott, emberelőnyben is játszottak de csak egy gól jött össze.

Ugyan pénteken csak negyedike volt, az Olimpia számára annyira balszerencsés volt a pénteki mérkőzés, hogy akár 13.-a is lehetett volna. Igaz, a győzelem simán összejött, de ahogy a fiúk játszottak, akár gólarány növelés is lehetett volna, ha a balszerencse nem szól közbe. A Besztercei Gloria II. otthonában ugyanis a sárga-kékek már az első támadásukkor gólt szereztek Danila révén, aztán pedig futószalagon jöttek a helyzetek, de gól csak nem született. A fiúk jól megdolgoztatták a besztercei hálóőrt, szétlőtték a kapufát, gólból mégis csak egy maradt. Pedig Botos még egy tizenegyest is lőhetett, de az is a kapufán csattant. A szerencsétlen naphoz hozzátartozott az is, hogy húsz percig állt a játék a zuhogó eső és a viharos szél miatt.

„Megszámlálhatatlan helyzetünk kimaradt, a hazaiak az 50. perctől emberhátrányban is játszottak, sőt a hajrában még egy játékost kiállítottak tőlük, de a végén majdhogynem megbosszulta magát a sok helyzet, mert ők is elpuskáztak egy nagy lehetőséget" - Mondta Csík Tibor.

III. Liga, 25. forduló: Besztercei Gloria II-Szatmárnémeti Olimpia 0-1 ( Danila 11.)
Az Olimpia összeállítása: Suta – Mos, Muresan F., Heil, Homorozan, Gavrilescu Villand, Botos, Zsiga, Marinas, Danila. Játszott még: Feier, Hanus, Pop Marian, Sabau.

További eredmények:
Kolozsvári Universitatea II - Aranyosgyéresi Seso 0-2, Kolozsvári Sanatatea - Marosvásárhelyi FCM II 3-3, Zalatnai CS - Zilahi FC 1-2, Szászrégeni Avantul-Jádi Vointa 1-0, Dés - Szászfenesi Unirea 3-0, Nyárádtői Unirea-Brassói Corona 1-3, Tatrangi Unirea-Kolozsvári CFR II 1-0.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: